8 dagen bedenktijd                                   Volg ons via Facebook en Instagram

Wie zijn wij?

Leuk dat je kijkt op de website van Kids of Babe. Ik wil me even voorstellen. Ik ben Demi van der Gevel, 22 jaar en woon in Purmerend. Ik ben vanaf jongs af aan al bezig in de mode. Ik heb de opleiding mode en interieur gevolgd op het Jan des Bouvrie college in Amsterdam. Tijdens en na mijn opleiding werkte ik in verschillende modewinkels, maar een eigen kledingwinkel was de droom.

 Ik heb vanaf 1 Januari 2021 de winkel van Gwen overgenomen. Gwen heeft de winkel 24 jaar met succes en veel passie gerund. Kids of Babe blijft Kids of Babe met een kleine uitbreiding. De collectie wordt uitgebreid met twee nieuwe meiden merken Cars en Ambika en vanaf nu ook een online winkel.

Volg ons via Facebook en Instagram en kom vooral een keer gezellig langs in de winkel. 
Veel Shop plezier!

Liefs, Demi